Monthly Archives: October 2007

dying..

Posted on by .

Penasaran dengan sedapnya lagu dying.. akhirnya saya googling dan dapet liriknya dari sini…

Five For Fighting – Dying lyrics

I’m Dying, Dying to wake up without you, without you in my head again
I’m Dying, Dying to forget about you, that you ever lived
There’s a shade come over this heart that’s coping with laying down to rest
I’m Dying to live without you again

I’m Dying, Dying to find a distraction, get you away from me
I’m Dying, Dying to reach a conclusion, so that the world can see
It’s the same old story of love and glory that broke before it bent
I’m Dying to live without you again

The first time you left I said goodbye
Now there’s not a prayer that can survive

Dying, Dying to die just to come back so we can meet again
Dying, Dying to say what I always should have said
It’s a strange emotion this but there’s still hope in this
As long as there’s a breath…
I’m Dying and I can’t live without you again

It’s a strange emotion this but there’s still hope in this
As long as there’s a breath…

I’m Dying and I can’t live without you
I’m Dying and I can’t live without you again

….

dan terus terang aku jg belum begitu ‘ngeh’ about Five For Fighting, dan googling lagi… dapet dari sini ttg artistnya… Read more

sms yang terpilih

Posted on by .

Dua – tiga hari lalu, karena baertepatan dgn hari raya Idul Fitri, banyak message masuk di inbox HP saya.. Jelas… semuanya kasih ucapan ke saya… Macem-macem cara mereka ‘create’ ucapan selamat via SMS itu.., tapi ada satu yang ‘rada’ beda, dan bikin saya :-)..

Bukan maksudnya bersikap diskriminatif lho..dengan tulis SMS itu disini, sedang yang lain tidak 🙂 ..

Tapi juga dilarang protes kalo ternyata anda yang kebetulan mampir di blog ini jg udah pernah dapet tu SMS (atau bahkan andalah orang yang menyusun SMS itu utk pertama kali..?!).. Entahlah, saya terima SMS itu setelah berapa kali diforward dari asalnya… hehehe…

Ini dia SMS nya..

SMS ini udah ngliwatin banyak rintangan

kepending-pending;

nyasar kirim;

berdesakan di udara;

nabrak pesawat;

kepleset pas landing…

cuman mau nyampein “Minal Aidzin Wal Faidzin”

maafin aku yaa…

Gimana? exceptional bukan..?