Opo iki?

Posted on by .

Hari ini lumayan kaget buka email, karena salah satunya adalah email dari paypal yang aku ‘ora mudeng’ apa maksudnya..

 

Notification of Limited Account Access

 

Dear MARIA RETNO HERU SASANTI,

As part of our security measures, we regularly screen activity in the PayPal system. During a recent screening, we noticed an issue regarding your account.
Our system requires further account verification.
Case ID Number: PP-XXX-XXX-XXX
For your protection, we have limited access to your account until additional security measures can be completed. We apologize for any inconvenience this may cause.
To review your account and some or all of the information that PayPal used to make its decision to limit your account access, please visit the Resolution Center.
Read more

akhirnya bikin account paypal

Posted on by .

Dengan arahan melalui YM, abil kasih petunjuk cara daftar dan buka account paypal (yang jelas, aku daftar pakai link referal dia heheheheh…:-)). Berhubung benar2 newbie di jagad Internet Marketing, aku benar2 dibimbing step by step,… dari therminologi yang beberapa aku masih belum ngerti, sampai pemilihan type account di paypal. Hehe.. untuk seorang retno yang masih belajar untuk nantinya pengen jadi online marketer.. ini adalah step yang tak pernah terpikir sebelumnya, bikin account Paypal bokk.. (hihihihi.. yang sebelumnya, arti paypal aja gak mudeng,,hiks..hiks..).