akhirnya bikin account paypal

Posted on by .

Dengan arahan melalui YM, abil kasih petunjuk cara daftar dan buka account paypal (yang jelas, aku daftar pakai link referal dia heheheheh…:-)). Berhubung benar2 newbie di jagad Internet Marketing, aku benar2 dibimbing step by step,… dari therminologi yang beberapa aku masih belum ngerti, sampai pemilihan type account di paypal. Hehe.. untuk seorang retno yang masih belajar untuk nantinya pengen jadi online marketer.. ini adalah step yang tak pernah terpikir sebelumnya, bikin account Paypal bokk.. (hihihihi.. yang sebelumnya, arti paypal aja gak mudeng,,hiks..hiks..).

dying..

Posted on by .

Penasaran dengan sedapnya lagu dying.. akhirnya saya googling dan dapet liriknya dari sini…

Five For Fighting – Dying lyrics

I’m Dying, Dying to wake up without you, without you in my head again
I’m Dying, Dying to forget about you, that you ever lived
There’s a shade come over this heart that’s coping with laying down to rest
I’m Dying to live without you again

I’m Dying, Dying to find a distraction, get you away from me
I’m Dying, Dying to reach a conclusion, so that the world can see
It’s the same old story of love and glory that broke before it bent
I’m Dying to live without you again

The first time you left I said goodbye
Now there’s not a prayer that can survive

Dying, Dying to die just to come back so we can meet again
Dying, Dying to say what I always should have said
It’s a strange emotion this but there’s still hope in this
As long as there’s a breath…
I’m Dying and I can’t live without you again

It’s a strange emotion this but there’s still hope in this
As long as there’s a breath…

I’m Dying and I can’t live without you
I’m Dying and I can’t live without you again

….

dan terus terang aku jg belum begitu ‘ngeh’ about Five For Fighting, dan googling lagi… dapet dari sini ttg artistnya… Read more